Címkék

Kapcsolódó cikkek

Megosztás

A Femcafe.hu cikkíró versenyt hirdet!

Ha érdekelnek a női témák és szeretnéd megmutatni tehetséged, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad!

A pályázaton részt vehet minden amatőr író, nemtől és kortól függetlenül, kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű írásokkal.

Minimum két írást várunk, de lehet több pályaművel is nevezni, a legjobb cikkírót a lájkok száma határozza meg. Így minél több írással indul a pályázó, annál több esélye van nyerni.
Az alábbi kategóriákban várjuk a cikkeket:
Egészség, életmód, szépség, divat, szex, szerelem, ezotéria, és utazás.

A cikkeket címmel, bevezetővel, illetve alcímekkel ellátva kérjük. A pályázatot word-be kell elmenteni, úgy, hogy a fájl neve tartalmazza a szerző nevét és a cikk címét.
A kedvező elbírálás után a cikkeket közzétesszük a magazinban.

A pályázatokat e-mailben fogadjuk a gyakornok@femcafe.hu címen, a tárgy „Cikkíró verseny” legyen, és a levél tartalmazza a neved és a telefonos elérhetőségedet is.

A fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége, valamint a legjobbaknak lehetősége nyílik részt venni egy 3 hónapos tapasztalatszerzésen a szerkesztőségünkben.

A zsűri az olvasók, akik Facebook regisztrációval rendelkeznek. A pályázatokra a cikk alján feltüntetett „Tetszik” gombbal lehet szavazni. Aki a legtöbb szavazatot szerezte, az nyer. Egy pályázónak az összes írására kapott szavazatát összesítjük, ezáltal aki több írással nevez, annak nagyobb esélye van. A cikkeket a „Megosztás” gombbal lehet népszerűsíteni.
A pályázat időtartama: 2011. 04.29.-06.01.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.