Műhely-beszélgetés

A magyar nyelvű on-line tartalmak piaca: működési modellek, finanszírozási kérdések, lehetséges szabályozási válaszok

2012. FEBRUÁR 23.; 17 ÓRA.
BUDAPESTI ÜGYVÉDI KAMARA KLUBHELYISÉGE, V. SZALAY UTCA 7.

 

A Magyar Jogász Egylet Média és Reklámjogi Szakosztálya, a PRK Partners Budapest Ügyvédi Iroda és a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Informatikai és Kommunikációs Jogi Kutatóintézete (PTE ÁJK IKJK) ezúton tisztelettel meghívja a 2011/2012-es évadban is folytatódó, immáron a Magyar Jogászegylet keretei között megrendezésre kerülő “Infokommunikációs műhely-beszélgetések” sorozatára.

Célunk az, hogy az infokommunikációs szabályozás és kapcsolódó területein dolgozó szakemberek részére olyan rendszeres, informális alkalmakat teremtsünk, amelyek során időszerű, releváns és reményeink szerint érdekes témákat vitatnánk meg a lehető legkötetlenebb keretek között. A beszélgetések magyar és esetlegesen angol nyelven kerülnek megrendezésre, erre a körülményre külön felhívjuk majd minden alkalommal a figyelmet.

A következő műhely-beszélgetés címe: “A magyar nyelvű on-line tartalmak piaca: működési modellek, finanszírozási kérdések, lehetséges szabályozási válaszok“.

Az időpont 2012. FEBRUÁR 23. CSÜTÖRTÖK 17 ÓRA.
Helyszín: BUDAPESTI ÜGYVÉDI KAMARA KLUBHELYISÉGE, 1055 BUDAPEST, SZALAY UTCA 7.
Meghívottak:
Novák Péter (IAB) vitaindító,
dr. Cseh Gabriella (Facebook, London),
Szigeti Péter (Kreatív),
Weyer Balázs,
dr. Kőmíves
Attila (AllenOvery).
A beszélgetés moderátora: Bodó Balázs (Média Oktató és Kutató Központ).

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődést a témák iránt, kérjük jelezze az mje@jogaszegylet.hu e-mail címen részvételi szándékát!