Címkék

Kapcsolódó cikkek

Megosztás

Férfias játékok – „a törődés ereje az üzleti életben”

Férfias játékok – „a törődés ereje az üzleti életben” 

Időpont:2015. március 26., 16:00

Helyszín: ELTE BTK MMI

A Google Magyarország által egy évvel ezelőtt elindított kezdeményezés keretében a hallgatók megismerkedhetnek az üzleti élet különböző területein dolgozó, izgalmas pozíciókat betöltő női vezetőkkel, akik saját életútjuk bemutatásával, illetve olyan történetekkel ismertetnek meg minket, amelyek a nemek kiegyenlítődését segíthetik elő. Ebben a szemeszterben először dr. Zolnay Judit, a MetLife vezérigazgató-helyettese fog beszélni a munka és magánélet egyensúlyának sikeres megteremtéséről saját példáján keresztül; Heal Edina, a Google Magyarország vezetőjeként a nők szükségességéről a technológiai szakmákban; dr. Cseh Gabriella pedig – a Facebook regionális közpolitikai vezetőjeként – arról, hogyan használ(hat)ják a nők a közösségi média kínálta személyes márkázás lehetőségeit akár celeb, politikai vagy business célokra.

1. ELŐADÁS – 2015. március 26. 16 óra
DR. ZOLNAY JUDIT
Vezérigazgató-helyettes, MetLife Biztosító Zrt.

Bemutatkozás:
Biztosítási jogászként kezdte pályafutását. 2005-től a Winterthur Biztosító Zrt. vezérigazgató- helyetteseként és a Winterthur Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának elnökeként vezette a Nyugdíj Üzletágat. 2006-ban vezetésével alakult meg a Premium Magánnyugdíjpénztár, melyet később Közép-Kelet Európa legjobb Nyugdíjpénztárává választottak.
2008 márciusától, a több mint 300 éves múlttal rendelkező, az európai régióban vezető szerepet betöltő Aviva Életbiztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.
2013-ban a vállalat új tulajdonosa az MetLife EU Holding Co. Ltd. lett, így jelenleg már nem csak Európa, hanem a világ legnagyobb biztosítójának számító MetLife-család leányvállalatának egyik sikeres vezetője.
Irányítása alá tartozó értékesítési területek a 650 fős saját
országos hálózat, valamint a partneri és vállalati értékesítési csatornák.
MBA végzettséget szerzett 2008-ban, majd executive coachként végzett. Tagja a Hungarian Business Leaders Forum Női vezetői klubjának.
Üzleti sikerei mellett magánemberként is rendkívüli kihívásoknak kell megfelelnie, ugyanis három fiúgyermek boldog édesanyja. Rendszeresen sportol. Személyes elkötelezettsége a tehetségek mentorálása.

2. ELŐADÁS – 2015. április 15. 16 óra

3. ELŐADÁS – 2015. május 6. 16. óra