MMI

I. Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj Pályázat

Írta: szerkeszto
I. Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj Pályázat
A Hungexpo Zrt. az Utazás kiállítás szakmai színvonalának és jelentőségének további növelése céljából hirdette meg az I. Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj pályázatot, melyről korábbi levelünkben értesítettük.
A pályázat adta bemutatkozási lehetőséggel szeretnénk ösztönözni a hazai turisztikai szolgáltatók hatékony kommunikációját, illetve bemutatni a belföldi marketingkommunikációs tevékenységet a nagyközönségnek és a szakmának egyaránt.A pályázati kiírásban meghirdetett beküldési határidő 2013. február 1.
Örömmel értesítjük, hogy a beküldési határidőt meghosszabbítjuk!
Pályaműveit a meghosszabbított határidőig, 2013. február 10-ig küldheti el
az utazasdij@hungexpo.hu email címre.
A pályaműveket három kategóriában várjuk: a reklámfilm és integrált marketing kampány kategóriában elsősorban turisztikai szolgáltatók, ügynökségek nevezését várjuk, míg vírusvideó kategóriában főként a diákok részvételére számítunk.A beérkező pályaműveket jeles hazai reklám, marketing és turisztikai szakemberekből álló szakmai zsűri véleményezi, de két kategóriában különdíjakat is odaítélünk, amelyről a közönség dönt majd. A pályázat nyertesei és különdíjasai az elismerés mellett értékes díjakat is kapnak. A díjátadóra az UTAZÁS kiállítás nyitónapján, ünnepélyes keretek között kerül sor. Ezúton köszönjük partnereinknek, a Magyar Turizmus Zrt.-nek és a Turizmus Kft.-nek a díj megalapításához nyújtott támogatását.

A nevezési feltételek az alábbi linkre kattintva olvashatók, illetve a nevezési lappal együtt letölthetők:

Nevezési feltételek
Nevezési lap