MMI

KULTarcok – Művészi selfie fotópályázat

Írta: MMI

Amatőröknek és profiknak, 420 000 Ft értékű összdíjazással!

Fotózd le magad a saját KULTközegedben, és mutasd meg, hogy a te világod a legmenőbb!

Nevezés és részletek itt: www.goo.gl/BMHM8S

Határidő: 2014. március 20. 23:59

Bizonyítsd be, hogy a selfie is rendelkezhet művészi kifejezőerővel, ha jó kezekben, jó arcokról készül! Kerüljön ki a te képed is a MODEM kiállítására és nyerd meg a KULTer.hu 420.000 forint összdíjazású pályázatának KULTnyereményeit!

Az önarcképre utaló selfie kifejezés előfordulása egyetlen év alatt 17 000 százalékkal nőtt az angol nyelvű szövegekben, a KULTer.hu ennek apropóján rendezi meg a portál profiljához illő fotópályázatot! A versenyre bárki jelentkezhet egy magáról baráti, szociális közegében készített önarcképpel, amely kifejezi a saját (szub)kulturális világát, életvitelét!

Milyen fotót csinálj?

A fotó készülhet például egy kiállítás installációjában ökörködve; egy figura beadásakor gördeszkásokkal és BMX-esekkel; egy party fényei közt a haverokkal; a kedvenc könyveid társaságában; szerepjátékozás közben vagy a kedvenc zenekarod koncertjén, amint éppen a tömeg fölé magasodsz. De egészen másban is gondolkodhatsz vagy kombinálhatod a lehetőségeket! A háttér és a kiegészítők a fantáziádra és stílusodra vannak bízva! Az eszközt is te szabod meg: fotózhatsz előre beállított vagy kézben tartott géppel, profi, félprofi vagy amatőr fényképezővel, de akár telefonnal is, a lényeg a végeredmény egyedisége!